Aicinām draudzes piedalīties praktiskā ZOOM seminārā.

Lai efektīvāk sagatavotos Baznīcu nakts notikumam, aicinām draudzes piedalīties praktiskā ZOOM seminārā.

Lai palīdzētu draudzēm sagatavoties 2024. gada Baznīcu nakts un Atvērto baznīcu dienas notikumam, 12. aprīlī plkst. 16.00 aicinām uz Zoom semināru “Praktiski rīki un idejas, kā stāstīt par notikumu un veidot publicitāti apmeklētāju piesaistei”. Lai pieteiktos semināram, līdz 11.aprīlim aicinām aizpildīt reģistrāciju https://ej.uz/dalība_seminārā_12_aprīlī

Šāds semināra formāts notiks pirmo reizi. Ideju organizatori guva, atbildot uz draudžu jautājumiem un secinot, ka par aktuālu un izaicinošu var uzskatīt tieši darbu pie informācijas izplatīšanas pirms pasākuma. Lai draudzes iedvesmotu un dalītos pieredzē, kā arī atbildētu uz jautājumiem, seminārs notiks Zoom vidē, lai ne attālums, ne nokļūšanas iespējas uz to nebūtu šķērslis dalībai un pieredzes apmaiņai.

Semināru vadīs Sintija Jozēna, nodibinājuma “Baznīcu nakts fonds” valdes locekle un idejas Baznīcu nakts Latvijā līdzautore.

Tiešsaistes semināra programmā:

  • Kā sagatavoties Baznīcu nakts notikumam;
  • Kādu atbalstu sniedz Baznīcu nakts darba grupa;
  • Idejas, kā efektīvāk izmantot pieejamos sociālo tīklu resursus;
  • Kā uzrunāt pašvaldības iestādes informatīvi atbalstīt pasākumu
  • Kā draudzei izmatot pieejamos resursus, lai popularizētu notikumu savā apkaimē.

Interesentiem, kuri būs pieteikušies līdz 10. aprīlim, tiks nosūtīta saite uz semināra platformu. Reģistrējoties lūdzam norādīt precīzas e-pasta adreses!

Lai sniegtu iespēju plašākam Baznīcu nakts dalībnieku lokam papildināt zināšanas, tiks veikts semināra ieraksts. Aicinām interesentus, kuri vēlas noklausīties semināru sev vēlamā laikā un saņemt semināra ieraksta saiti, reģistrēties semināram, atzīmējot izvēlni “Vēlos saņemt semināra ieraksta saiti”.

Informāciju sagatavoja:
Inese Knipše
Baznīcu nakts rīkotāju komandas pārstāve
baznicu.nakts@gmail.com